System- og driftseftersyn

Få analyseret jeres brug af FrontDesk og opdag nye funktioner og metoder

Under et system- og driftseftersyn går vores specialister i maskinrummet for at analysere jeres daglige brug af FrontDesk, og de vender tilbage med en statusrapport og nye anbefalinger til fremtidig og forbedret anvendelse. 

I løbet af eftersynet inddrages best practise-anvendelse i lignende brugsscenarier fra andre af landets kommuner.

Resultatet er en analyse af jeres opsætninger og en konklusion om hvorvidt alt er tidssvarende i forhold til mulighederne i FrontDesk. 

Sådan kommer du i gang: Book 30 minutters gratis møde her. Efter mødet modtager du et uforpligtende tilbud på et skræddersyet system- og driftseftersyn

Uffe Rask Mikkelsen, Seniorkonsulent

Uffe er kendt for at være blandt de mest fremsynede og innovative personligheder i dansk borgerservice, og igennem sine 11 år i Fredensborg Kommune gik Uffe forrest i anvendelsen af FrontDesk til effektivisering af processer og borgerfremmøde.

Uffe har stor viden om digitalisering i den offentlige sektor, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder skræddersyede konsulent- og uddannelsesforløb, der tilsammen gør det muligt at levere et højt serviceniveau for borgerne og drive en omkostningseffektiv organisation.

Uffe er ansvarlig for FrontDesks uddannelses- og rådgivningsprogram, og kan kontaktes på urm@frontdesksuite.com