Født i Danmark, vokset globalt

Danmark er et lille land med verdensklasse innovationer indenfor den offentlige sektor.

FrontDesk er en af dem. Læs vores historie nedenfor.

Hvor det hele startede

I 2011, i verdens mest digitaliserede offentlige sektor, blev FrontDesk kontaktet af en by, som ikke kunne finde en tilstrækkeligt køstyringsplatform. En alt for velkendt situation, da digitalisering og eGovernment var på sine tidlige stadier.

Efter at have researchet, besluttede grundlæggeren af FrontDesk, Lasse Rydberg, at bygge systemet med hans medstifter, Rasmus Hansen. De kunne ikke finde et system som kunne imødekomme de særlige krav, som den offentlige sektor stiller.

Lad os spole 10 år frem: FrontDesk betjener nu over 10.000.000 borgere, studerende og forretninger i Norden, Tyskland og Nordamerika. Det der startede som et fritidsprojekt, er nu et af de bedste kø- og aftalestyringsplatforme, med over 30 ansatte fordelt på 2 kontinenter.

Lasse og Rasmus er stadig en del af FrontDesk – kontakt dem her!

Imod nye markeder

I 2018 tog FrontDesks CEO og COO til Canada, hvor befolkningstallet voksede og en digital eGoverment rejse var på vej.

Et år senere, blev byen Mississauga den første canadiske by der implementerede en FrontDesk stander, og begyndte at acceptere onlinereservationer til vielsesattester- og ceremonier mm. Dette var blot begyndelsen på et helt nyt canadisk marked.

Kort efter tilsluttede flere byer sig, bl.a. store byer som Brampton, Windsor og hovedstaden, Ottowa.

Den kolde og hårde vinter i Canada, skræmte ikke danskerne. Canadierne ville have mere dansk innovation, og kort efter de første implementeringer blev de første to FrontDesk-medarbejdere ansat i Canada.

Guten tag, meine Freunde

I 2019 tog repræsentanter fra en lille by i det nordlige Tyskland til Danmark. I stedet for at ansætte mere personale, der knap nok kunne følge med arbejdsbyrden, var digitale løsninger nødvendige.

Byen var på udkig efter et system der endelig kunne eliminere ventetiden på mere end 2 timer, for både deres borgere og personale. Yderligere ønskede de at frigøre deres medarbejdere for tunge, administrative opgaver. De havde ikke succes med deres søgen efter nye og moderne løsninger i Tyskland, hvilket var årsagen til at de søgte nordpå.

Et par måneder senere, startede denne lille by hvor Danmark startede sin digitalisering for 10 år siden – med FrontDesk. Siden da har mange flere myndigheder tilsluttet sig.