Vi lover jer

Vi lover altid at gøre dét der skal til. Vi lover altid at handle professionelt, med integritet og samtidig bevare vores autencitet.

Vi er forpligtede til vores kundeforhold og ønsker, at I skal fremstå godt. Fordi vi ved, at hvis I ser godt ud, gør vi det samme. Som virksomhed beder vi altid vores værdifulde medarbejdere om at tage sig tid til at lære jer at kende. Vi går ind for autencitet og troværdighed.

Med vores danske rødder holder vi tingene enkle, er pragmatiske og har det sjovt når vi arbejder. Vi mener, at dette skaber de bedste forhold.

Ressourcestyring med FrontDesk

Vores mission er enkel

I en verden, hvor folk forsøger at være mere fleksible, agile, autonome og mest af alt effektive, vil FrontDesk fortsat udvikle innovative og nyttige softwareløsninger for at minimere inaktiv tid.

Det sker gennem løbende udvikling, baseret på brugerfeedback og omfattende data, for at forbedre brugerstyringen i offentlige og private institutioner verden over.

Det er vores vision også

Som det førende kø- og personalestyringssystem, vil FrontDesk Suite fjerne al unødvendig ventetid på det punkt, hvor brugerne møder både private og offentlige institutioner til gavn for økonomien, medarbejdertilfredshed og brugernes tilfredshed.

Alt dette er gjort med jer, vores kunder, i tankerne. Alt hvad vi gør, er for at gøre livet lettere for jer og jeres kunder.